Siste poster

søndag 13. desember 2009

Ekstravagant sci-fi eventyr

Regissør James Cameron er ikke akkurat kjent for sine beskjedne filmvisjoner. Med storfilmer som Titanic, Alien og Terminator 1 og 2 på merittlisten har han gang på gang vist at han ikke er redd for å tenke stort. Nå meldes det at hans neste storfilm, sci-fi filmen "Avatar" mottas med stormende jubel fra flere kritikere.

I "Avatar" møter vi Jake Sully, en tidligere marinesoldat som har blitt lam fra livet og ned i kamper på jorden. Han blir valgt ut til å delta i et spesielt militært program, kalt Avatar-programmet som skal gi han en ny kropp. Han reiser til planeten Pandora som er bebgygget av den såkalte rasen Na’vi. Med sin Na'vi-kropp får Jake jobben med å infiltrere Na'vi-ene, men den unge Na'vi kvinnen Neytiri utgjør en strek i regningen, og Jake Sullys integritet settes på prøve.

Filmen har premiere i Norge allerede den 17.desember. Jeg ønsker meg herved gavekort på kino fra julenissen slik at jeg kan få sett "Avatar" på det store lerretet. I mellomtiden nøyer jeg meg med å gå opp på taket for å skue på stjernene.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En ser at kritikker er dårlig når han/hun føler seg nødt til å avsløre/røpe hva som skjer i filmen. Fail!!!

Sofie sa...

Ouch! Burn. Jeg vet ikke hva som skjer i filmen, har tross alt ikke sett den enda.

Anonym sa...

hvorfor skrive om den da? OG lenke det til vg?

Sofie sa...

Hovedsaklig for å skaffe trafikk, dessverre. Dessuten håper jeg på at noen av mine bekjente kan ta mitt dårlig kamuflerte hint og invitere meg med på kino.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails