Siste poster

mandag 13. oktober 2008

Badstu-svett popfenomen

Britney Spears har vært ute i hardt vær den siste tiden, men nå ropes det "comeback" på alle bauer og kanter. Den mye omtalte artisten er om dagen aktuell med ny låt,"Womanizer", og ikke minst ny musikkvideo, som det bokstavlig talt damper av. Visstnok er den så heit at du må være 18 år for å takle synet. Spør du meg er det hele en ganske svett affære, med en naken Britney som åler seg rundt i badstua på et vis som neppe ville passet inn på Tøyen-badet for å si det mildt.

Videoen har vekket mange reaksjoner, alt fra jubel og glede over at Britney har funnet tilbake til sine tidligere former til forargelse over at det merkelig nok atter en gang spilles på sex i en popmusikkvideo. Joda, denne musikkvideoen er langt i fra noe kunstnerisk mesterverk, her tas alle billige triks i boka i bruk. Britney opererer i velkjent klisje i form av den utfordrende og bestemte sekretæren med briller og strikt sveis, det danses og synges i et kontorlandskap hvor pågående menn dras etter slipset og klemmes ned i kopimaskinen, avbrutt av den livilig diskuterte
sauna-scenen hvor Britney gjør sitt ytterste for å fjerne enhver tvil om hvorvidt hun har kommet i form igjen eller ikke etter diverse barnefødsler, skillsmisse, hårklipping og andre skandaler.

Nakenhet vekker alltid reaksjoner, ingen tvil om det, men jeg skulle ønske at noen kunne tilføye at Britneys såkalte comeback, som tross alt er av musikalsk art, er en absolutt popkrise av dimensjoner. Ikke alle nakne damer i verden ville kunne veie opp for at denne låta høres ut som en synth-katastrofe på speed.

Det er mulig den blir en hit på dansegolvet, men der finner du garantert ikke meg.

9 kommentarer:

ukas-idiot sa...

"Freakshow" er frekventerer i hvert fall iPoden min hyppig.

ukas-idiot sa...

"Freakshow" frekventerer i hvert fall iPoden min hyppig.

(FAEN!)

Kathleen sa...

Hæ? Comeback igjen? Gav hun ikke nettopp ut en eller annen plate med sangen "Gimme more"? Som forøvrig faktisk var litt kul.

Haha, nei, Britney er en av mine 'pet peeves'.

Sofie sa...

Faktisk så har jeg aldri møtt noen som sier at de er aktive lyttere til Britney Spears, men det sier jo kanskje mer om meg enn om musikken til Britney.

Jeg tar meg selv i å lure litt på hva annet som befinner seg på iPoden til "ukas-idiot" i selskap med Spears;)

ukas-idiot sa...

Jeg har den store glede av å besitte en iPod fylt med 26 GB pur kvalitetsmusikk, da fortrinnvsis elektronisk musikk, men ogå noe jazz, rock, pop og hiphop.

Headlinerene om dagen må sies å være Richie Hawtin, Biosphere, Jan Jonhansson, Luomo og Little Dragon, samt en rekke varianter av det engelske radioprogrammet Radio 1 BBC's Essential Mix med Pete Tong, samt en hel masse elektronisk pionér-musikk fra midten av 90-tallet som Massive Attack, Paul Oakenfold, Leftfield og Shpongle (for å vise bredden)

Av Britney har jeg bare en låt, men den spilles til gjengjeld ofte, da den er fordømt bra produsert!

Sofie sa...

Godt utvalg da. Stakkars Britney blir jo reine outsideren på denne festen.

ukas-idiot sa...

Britney gjør seg på ingen måte bort, representert ved Freakshow.

ukas-idiot sa...

Hvilke andre blogger vil du forresten anbefale for en ydmyk nykomling på scenen som alltid leser det han får servert dem den største åpenhet og med den mest barnlige apetitt?

Anonym sa...

Viss du vil få et helt gratis gavekort på H&M eller Gina Tricot skyndt deg NÅ!

1. Gå inn på denne linken: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=31500

2. Registrer deg.

3. Og så får du snart et gavekort dumpa ned i postkassa di :D

Kjempe enkelt og 100% gratis :)
Kopier og lim dette inn på bloggen din, vil få så manegn som mulig innpå her :)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails