Siste poster

mandag 15. september 2008

Ting du burde vite

Lurer du på hvorfor folk rødmer? Eller hva som er den verste måten å dø på? Har du alltid hatt lyst til å vite hva som skjer hvis vi går tom for drikkevann på jorda? Eller er du nysgjerrig på om hunder er haiens favorittmat? Det finnes selvfølgelig svar, men den gode nyheten er at det er lett å finne dem også.

Podcasting er stort i USA, men har desverre aldri tatt helt av i Norge. Synd spør du meg, fordi podcasting er utrolig morsomt, underholdene og ikke minst informativt. Selv har jeg hatt gleden av å lære meg nyttige og unyttige fakta gjennom utallige
episoder med "Stuff you should know", podcasten som i tillegg til å være en utømmelig opphavskilde til mer eller mindre eksistensielle spørsmål, også fungerer som uvurderlig opplysningskilde.

Jeg visste faktisk ikke at jeg lurte på så mye, ei heller mindre at det fantes svar på alle disse spørsmålene, men etter å ha oppdaget denne kunnskapskilden nyter jeg ikke bare godt av ny kunnskap, jeg slipper til og med å tenke ut spørsmålene selv.

Og ja, det anbefales.

3 kommentarer:

Confiteor sa...

Skriv om hvordan man går frem da, for oss newbies :)

Sofie sa...

Klart:)

Hvis du har ipod og bruker iTunes kan du søke på "Stuff you should know" i søkefeltet på iTunesStore og finne den der. Trykk på "subscribe", og nye episoder lastes ned automatisk og legges direkte i iTunes. Kjekt!

Hvis du bruker mp3spiller av annen type kan du feks gå inn på podcast.com, og søk etter "Stuff you should know" i søkefeltet. Du må registere deg for å abonnere på podcaster derfra tror jeg, men det er gratis.

Det går også an å høre på episoder direkte på podcast.com, så kan du sjekke ut om du liker podcasten før du eventuelt begynner å abonnere fast.

Skal være enkelt og greit å få til:)

Elling sa...

Får vel gi det en sjanse. Hører forøvrig på podcastene til American Cinematographer og Creative Screenwriting Magazine. Disse er riktignok ganske spesialiserte og dekker spesifikke interesser innen filmproduksjon, men de snakker til gjengjeld med folkene bak noen av de største filmene i Hollywood.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails