Siste poster

søndag 29. november 2009

Sengelektyre

Jeg har aldri vært noe særlig til å lese på senga. For det første sovner jeg som regel tjue sekunder etter at jeg har lagt hodet på puta, for det andre har jeg regnet ut at med en fart om lag to sider per kveld tar det tohundreogførtifire dager å bli ferdig med Pengemannen av Anne Holt. Siden jeg verken liker Anne Holt eller krim som sådan, er det uaktuelt å la meg selv pines frem til juli 2010, bare fordi Bokklubben omsider tok innersvingen på meg med sine faste bokklubb-bok utsendinger her en dag i oktober. Men etter at den røde og hvite pakken dumpet ned i postkassen min for en stund siden, har jeg kjempet både med tid og intensjoner, inntil Anne Holt, eller Bokklubben om du vil, trakk det lengste strået og beseiret meg i kampen om å få pakken tilbake til Bokklubbens lokaler i Nydalen før angrefristen løp ut.

Så derfor ligger nå Anne Holt her på nattbordet i selskap med Harry Potter og Karl Ove Knausgård, og liksom spotter meg hver gang jeg forsøker å gjemme meg under dynen uten å ty til sengelektyre først. Så da blir det stort sett til at jeg leser litt hver kveld. Jeg har nå kommet meg gjennom 106 sider, hvilket betyr at jeg har lest langt mer enn de antatte to sider hver kveld, og i tillegg har jeg blitt en anelse nysgjerrig på hvem som drepte biskop Eva Karin Lysgaard.

Jeg leser motvillig videre. Rapport følger ved en senere anledning.

2 kommentarer:

Anja sa...

Er faktisk i gang med å lese samme boka:) Har kommet til side 81 innimellom oppussingskaoset her. Får lese mens malingen tørker. Det er første boka jeg leser av Anne Holt med disse etterforskerne. Ser på baksiden at dette er 4. boka om de. Har dog lest de fleste andre bøkene hennes om den lesbiske politidama (navnet er borte..) og de var iallefall bra. Krim er ikke den beste sengelektyren, det er ofte slik at man blir liggende å lese i timesvis fordi det blir så spennende og da blir det lite søvn.... Håper alt står bra til med dere:) Kanskje vi sees over en juleøl? Hils! Anja

Sofie sa...

Skal nok klare å kjempe meg igjennom før jul ;)Her i huset "pusser vi også opp". Vi har omsider fått lakkert to rammer. Tok bare tre år å få det gjort!

Juleøl? Ja, gjerne! Er i alle fall i Larvik i romjula:)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails