Siste poster

mandag 30. mars 2009

....slår du så hardt, så hardt, så hardt

Mira Craig er en fighter. Før helgen kunne man i Dagbladets fredagsbilag lese at Mira ikke er av dem som jobber i de lave frekvensene. Hun påstår at det vil styrke henne i lengden å være en "vanskelig person". Man kan ikke la andres meninger være et hinder for å gjøre som man vil.

Det er ikke noe galt med å drømme stort. Det er heller ikke noe galt med å være bestemt. Men må man slå for å være en fighter?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du forsvarer vold ja, kanskje inntil den dagen du selv blir rammet.

Sofie sa...

Enten så burde du skaffe deg lesebriller eller så burde jeg formulere meg klarere.

Bruk av vold burde være uaktuelt enten man er mann eller kvinne er det jeg prøver å si her.

Mira-Craig-hateren sa...

Enig med Sofie.

Mira Craig burde blitt anmeldt og dømt for dette. Det er slett ikke alle menn som er voldsforbrytere slik at "vi" / dem må lære.

Mira Craig prøver å spille på dette for å få enda mer status og omtale og det ser ut til å fungere bra. Hadde hun selv blitt angrepet hadde hun nok stukket til sin mor eller nærmeste hokjønn og lagt puppene sine inntil og grint så tårene sprutet som så mye annet spruter på henne om dagen.

Dette er 14-årsjente med litt for mye oppmerksomhet tror jeg. Jeg ville faktisk gått barnehagen om igjen om jeg var henne og prøvd å lære seg å tenke litt. Men man trenger ikke tenke når man ligger på rygg hele dagen og får det servert...

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails