Siste poster

fredag 27. februar 2009

Rever på festival

O' lykke! I dag meldes det at Fleet Foxes er booket til Hovefestivalen. Men hva jubler jeg egentlig for, jeg som når alt kommer til alt knapt har vært på et eneste arrangement som kan kalles festival, og som langt mindre kan skryte på meg å ha overvært bandets magiske opptreden på Øya-festivalen i fjor? Jeg som ikke en gang liker indie-begrepet og som oppdaget Tiger Mountain Peasant Song gjennom en coverversjon utført av to svenske tenåringsjenter som opererer under bandnavnet First Aid Kit?

Jo, jeg jubler fordi jeg tror fullt og helt at Fleet Foxes "har en poetisk nerve som burde være som skapt for skogen og havet rundt Hoveleiren". Også jubler jeg litt fordi jeg øyner et håp om at sommeren tjuenullni muligens kan bli sommeren da jeg omsider bryter ut av onskapens sirkel av festivalløse somre, pakker telt og gummistøvler, setter meg på en buss til sørlandet, og ønskes velkommen til festival av sol og saltvann. Jeg hører allerede lyden av "Quiet Houses".

Akkurat nå føler jeg at 23. juni ikke kan komme fort nok. Hvor er fast forward-knappen når man trenger den?

2 kommentarer:

Anja sa...

Aldri hørt men det skal jeg se å få sjekket ut! Angående festival i sommer så kommer det mye bra på slottsfjell i år. Bla first aid kit (bob hund, turbonegro,katzenjammer...etc), hurra! Vi var der i fjor alle tre dagene og det var virkelig en ålreit festival! Litt mindre forhold enn øya og roskilde, noe som faktisk er veldig positivt. Jeg har prøvd både søle og vått telt og det er superduper fett på de store festivalene....men utsikten til band/musikken er heller dårlig. Slottsfjell var helt kurant der for man hadde full oversikt og alltid gode sitteplasser. Og man kan ta toget "hjem" og slippe å våkne med dundrende hodepine kl 0700 blandt tusenvis av folk. ( selv om det og må oppleves;))

Mest av alt... så hadde det vært koselig om dere joina oss:)
Ha en bra helg!

Sofie sa...

Slottsfjell ligger klart inne til vurdering! Er jeg heldig kan jeg få innpass på noen av småfestivalene i sommer som presse, for å lage anmeldelser/intervjuer for RadiOrakel:)

Jeg sier som Jim Carrey i Cabel Guy: There's no end to the possibilities!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails