Siste poster

tirsdag 16. desember 2008

...and a happy new year!


Årets høydepunkt for meg markeres ved at musikksynsere av ymse slag bruker spalteplass i avisene på å fortelle befolkningen hvilken fantastiske plate du garantert har gått glipp av i år. Denne plata, eventuelt platene, som i år blant annet omfatter mindre omtalte artister som Lindsey Buckingham og Dungen, og mer kjente mediefavoritter som TV On The Radio og Lil Wayne, burde du selvsalg ha stiftet bekjentskap med i året som har gått, hvis du med nød og neppe skal kunne kalle deg moderat musikkinteressert.

Men fortvil ikke hvis du kjenner nettet snøre seg rundt halsen ved synet av disse "årets"-listene. Hvis Lindsey Buckingham, Dungen eller den hårete neo-hippegjengen fra Fleet Foxes ikke er blant dine favoritter for 2008, er det ingen grunn til å gå i grava. Anmeldere og musikkskribenter skal nemlig ligge et hestehode foran oss vanlige dødelige hva musikkpreferanser angår, og er på den måten unntaket fra regelen som bekrefter at det er ugreit å ha sær musikksmak.

Personlig holder jeg en knapp på tidligere omtalte Russian Red som min 2008-favoritt. Google that!

5 kommentarer:

Oddbjørn sa...

Hei Thea! Har ikke vært obs på bloggen din før tipset i dag. Fin blogg! Du skriver bra. Fint med tipset om FailBlog - den var virkelig artig. - Takk for besøket på bloggen min. Du er velkommen tilbake der, selv om vi skriver om forskjellige ting. Men kanskje nettopp derfor. Skal følge din.

Oddbjørn sa...

Glemte å nevne at jeg har lagt bloggen din til blogglista. Den vil bidra til litt variasjon på lista og kanskje flere lesere (?)

St. Sjur of Hammersmith sa...

Og jeg som trodde du het Sofie.

Thea Sofie sa...

Så feil kan man ta! Men jeg lyder tross alt begge deler, så helt på viddene har du ikke vært.

St. Sjur of Hammersmith sa...

Godt å høre at ikke all julemarsipanen har gjort meg helt fjern.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails