Siste poster

onsdag 27. august 2008

Pervers filmglede


Det er mulig jeg overdriver en smule nå, men etter å ha lest forhåndsomtaler og sett traileren, mener jeg at det nesten er noe perverst over det å glede seg over at en film som "Outlander" har sett dagens lys. Men det gjør jeg altså.

Jeg gleder meg stort over at jeg utpå nyåret får muligheten til å se blod og gørr sprute i en skikkelig kamp mellom vikinger og romvesen. For meg representerer denne filmen det som for meg virkelig kan karakteriseres som toppen av filmbanaliteter, og hvis du fortsatt ikke forstår hva jeg mener med pervers filmglede etter denne karakteristikken, så bare glem det.


Jeg sier ikke at dette er stor filmkunst. Ei heller at dette er film for alle og en hver. Strengt tatt burde vel filmplakaten hatt undertittelen "for spesielt interesserte". Alikevel kan jeg ikke dy meg; denne må ses!

Men til de, inkludert meg selv, som på tross av stor kalkunfare velger å trosse advarslene og innta kinosalene når filmen kommer til Norge en gang i februar eller mars 2009, bare minner jeg for sikkerhets skyld om en av fjellvettreglene:
"Husk, det er aldri for sent å snu".

2 kommentarer:

Ben sa...

Denne filmen har en, nei tre seriøse mangler: Pirater, ninjaer og roboter mangler.

Sofie sa...

Vel, jeg ville ikke vært så sikker på at de mangler. Hvem vet hva denne godbiten av en film kan by på...!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails