Siste poster

lørdag 24. oktober 2009

Tull og juleball

Ordet julealbum klinger sjelden godt. Om noe, så klinger det mest av muligheter til å lage sentimental musikk som bare kan fungere i løpet av en gitt tidsperiode hvert år. I tillegg klinger det surt av muligheter til å tjene penger på personer hensatt til julens kjøperus.

Men så sikkert som at det blir jul hvert år, kommer også julealbumene. På plateselskapet Universals nettsider varsles det om at julen starter 10.november i år. Plata som skal sørge for å sette deg i den riktige julestemningen har fått navnet Midwinter Graces, og artisten som denne gangen har slengt seg med på julelasset er ingen ringere enn Tori Amos.

Selv om Universal ikke kan dy seg,og promoterer albumet med frasen : Tori Amos synger julen inn!, merker jeg at jeg øyner et aldri så lite håp for denne juleplata, eller "seasonal album", som er en mye hyggeligere betegnelse. Plata inneholder Toris tokninger av sine egne julefavoritter, pluss egenkomponerte originalspor. Dessuten får hun god hjelp av både storband og orkester, og det lover jo bra. Kanskje julen er reddet i år? Jeg blir i alle fall ikke kjempesur hvis jeg finner Midwinter Graces under juletreet.

1 kommentarer:

maritaBliss sa...

Høres bra ut! Vi trenger da alltid noe julemusikk når vi åpner gavene og slikt :)!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails